Can't connect to the freon server for weeks now.

Forum for Death Warrant's TAM server
schpammer
Posts: 5
Joined: Thu Aug 28, 2008 11:00 pm

Fri Aug 29, 2008 9:15 am

Hello all. I've had a problem connecting to the freon server for quite awhile now. I'm not sure if I'm banned or what the deal is. I've never been banned, so I don't know what the symptoms are. In this case, it shows the ip (216.86.152.24) and that I'm connecting, but it always eventually times out.

I really hope you guys can help me get this squared away. It's pretty frustrating when it's the only populated freon server (with regular freon players like Pixie- my thaw bot hehe, G rex etc.) and I'm forced to play some other game type. I can connect to the invasion server just fine.

If there's any info I need to provide, feel free to PM, email or IM through icq 70343703 or simply post what you need here hehe.

Many thanks. :)

Edit: I also tried the link to the server on the front page, which uses the ip 65.99.218.84:4444. Not sure why it's a different IP, but I have the same problem.
void planets roll, regardless of desolation
DW_Cheapshot
DW Clan Member
Posts: 377
Joined: Tue Dec 27, 2005 12:00 am

Fri Aug 29, 2008 12:50 pm

I cant explain it but you will find it at 206.212.241.60.7777 just tried it.
I will let the correct persons know and Im sure we will get the frontpage fixed. Thanks for the headsup.
DW_ToxicWaste
Site Admin
Posts: 1060
Joined: Tue Dec 27, 2005 12:00 am

Fri Aug 29, 2008 12:55 pm

Sorry, fixed.
* > Tommo
schpammer
Posts: 5
Joined: Thu Aug 28, 2008 11:00 pm

Fri Aug 29, 2008 2:07 pm

Thanks for the replies, but I'm still having the same problem. I tried 206.212.241.60:7777. I also tried to connect through the server browser. When I do that, the screen reads connecting ut2004://216.86.152.24/index.ut2. Both of the IPs time out with connection failed.

I can't think of what could be causing this, considering that I don't have the problem with any other servers. I thought maybe it was something in the host file or my software firewall, but have eliminated those as possibilities.


Any other ideas on how I can troubleshoot this issue? I ran tracert on both ips and both of them made it all the way through. I'm no network engineer, so I don't know what else to look for hehe.

At any rate, I appreciate your time and help in this matter, and your providing the servers for that matter.

Thanks

Edit: I tried each of the UT2004 servers from the home page and can connect to all of them except the freon one.
void planets roll, regardless of desolation
DW_KarmaKat
Site Admin
Posts: 1981
Joined: Thu Mar 23, 2006 12:00 am
Xfire: KarmaKat

Sat Aug 30, 2008 11:05 pm

Okay...one of these days we'll all get on the same page... ;)

The correct address for Infamous is:

216.86.152.24:4444


KKat
:flower:
Karma...a term that comprises the entire cycle of cause & effect...
Kat...a supercilious quadrupedal pile of fur that doesn´t give a flying fig for Karma...
superchav
1337 Haxor
Posts: 447
Joined: Thu Feb 14, 2008 12:00 am

Sun Aug 31, 2008 7:24 am

KarmaKat wrote:Okay...one of these days we'll all get on the same page... ;)

The correct address for Infamous is:

216.86.152.24:4444


KKat
:flower:
Cheapshot Was owned by KarmaKat's Rifle 'o' Correctivity
ImageImage
DW_Pixie
DW Clan Member
Posts: 134
Joined: Wed Jan 23, 2008 12:00 am
Xfire: stacy1220
Location: Sand Springs, OK

Thu Apr 16, 2009 9:12 am

Ronnie! Long time no frag. :) Come play with us soon. I've missed being owned by you..or thawing you..whatever. :P
schpammer
Posts: 5
Joined: Thu Aug 28, 2008 11:00 pm

Sat Aug 01, 2009 10:29 pm

Hehe. I wish I could, Pix. I still can't connect to the server. In case anyone has any ideas, I decided to post my tracert.

Tracing route to ip24.216-86-152.static.steadfast.net [216.86.152.24]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 8 ms 10 ms 8 ms 172.31.12.206
4 8 ms 9 ms 9 ms gi1-1.core01.dtw03.atlas.cogentco.com [38.104.40
.69]
5 15 ms 15 ms 16 ms po10-0.core01.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.2
5.62]
6 15 ms 16 ms 15 ms te7-5.mpd01.ord01.atlas.cogentco.com [154.54.1.9
8]
7 17 ms 15 ms 16 ms vl3489.mpd01.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.5.
18]
8 17 ms 15 ms 15 ms savvis.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.10.246]

9 19 ms 17 ms 15 ms 208.173.176.222
10 17 ms 16 ms 16 ms ip24.216-86-152.static.steadfast.net [216.86.152
.24]

Trace complete.

It's painful to see people playing through the server browser and not being able to join... Especially when it's the only populated server at times. Is it possible that I was banned a long time ago? I've never knowingly been banned anywhere, so I don't know what the screen would look like. I have a character on the DW invasion server #1 named schpammer, so if one of you admin people could be so kind as to look up my guid or whatever, that would be awesome.

Thanks. :salute:
void planets roll, regardless of desolation
DW_BrainPan
DW Clan Member
Posts: 647
Joined: Thu May 31, 2007 11:00 pm

Sun Aug 02, 2009 12:53 am

I'm fairly sure it's not a ban issue, as I'm pretty sure you get a "you have been banned" message. When someone with the power sees this though they can check it through your MM info as you suggested. I'm not sure what it could be offhand (I assume it doesn't list some outrageous ping in the server browser). Maybe try repatching it.
Image
There are only 10 kinds of people in the world. Those who read binary, and everyone else.
4013 is only a FAD
And 2989? Well that's just BAD
DW_Pixie
DW Clan Member
Posts: 134
Joined: Wed Jan 23, 2008 12:00 am
Xfire: stacy1220
Location: Sand Springs, OK

Mon Aug 03, 2009 2:00 pm

Still no luck, Ronnie?

I sent you a reply BTW. :)
Post Reply