Adidas EQT Rendeljen

Post any issues or suggestions you may have with the website or forums here.
Post Reply
Maldon378
Posts: 9
Joined: Thu Jun 23, 2022 12:38 am
Xfire: Maldon378

Adidas EQT Rendeljen
Image

Az Adidas EQT Vásároljon termékvonal 30. évfordulójának részeként a Three Stripes munkatársaiból álló csoportot választott ki „Life Needs Equipment” kollekciójához. Köztük Németország saját Overkill butikja, amely az Adidas EQT férfiak sorozat eredeti kínálatából származó pasztell színekkel szerelte fel.

Az Extra Butter és az Adidas Consortium egyesülésével nemcsak az Adidas EQT Rendeljen. évfordulóját ünneplik. Az Equipment CSG 91-el ők ketten az ember legjobb barátja előtt tisztelegnek, és a klasszikus sziluettnek szőrös társaink által ihletett színvilágot biztosítanak. Ezenkívül számos ruházati választékot találhat, valamint márkás nyakörvet, pórázt és különleges csemegét.

Az adidas EQT 30. jubileumi kollekciójának részeként bemutatott kanadai Livestock nemrégiben kiadta Adidas EQT nők együttműködését. Az újonnan piacra kerülő pár a vonal jellegzetes szürke és „Sub Green” színpalettájának túlnyomórészt megengedhet magának, a vegyes anyagokból készült felsőrészen rács motívumok is találhatók. A haszonállat névrokona az oldalsó elülső lábon, logója pedig a jobb cipő sarkán jelenik meg.
Post Reply